Workshops en trainingen

Workshops enzo...

Ouder kind yoga 

Een fijne manier om verbinding te maken met elkaar en te ontspannen op zondag ochtend samen met je zoon(s) of dochter(s).


Data: 
18 oktober
Iedere derde zondag van de maand

Tijd:
  9:30 - 10:30   4 -8 jaar
10:45 - 11:45   8-12 jaar

Kosten:
15 euro per les, voor een koppel van ouder en kind.

We gaan verschillende yoga houdingen alleen en samen doen. Zitten in aandacht, samen ontspannen en nog veel meer. 

Volwassenen kunnen leren van kinderen. Ze zijn heerlijk in het moment en gaan helemaal in oefeningen op. Ik begeleid de ouders en kinderen in het ontspannen en het benoemen van bijvoorbeeld emoties, irritatie, het voelen van het lichaam. De les bestaat uit veel verschillende oefeningen, van yoga houdingen, tot meditatie, ontspanning, ademhalingsoefeningen, elkaar masseren, muziek, zingen, gebruik daarbij verschillende materialen het liefst uit de natuur en net wat er op dat moment nodig is.

Kom de kinderyoga ontdekken. Na iedere yogales krijg je een leuke knutsel opdracht mee of oefening om samen thuis te doen.

Je kunt je inschrijven door te mailen naar annalievermeer@hotmail.com


Voor vragen schroom niet en
mail of bel Annalie 06-2462 2190


P.S. Zorg voor fijn zittende kleding en een handdoek voor over het matje. Ik heb er zin in!
Er is ruimte voor 5 koppels.


Introductie workshop mindfulness 

Wil je kennismaken met mindfullness? Wij bieden een introductie workshop waarin je jouw vragen kan stellen, een oefening doet en het centrum leert kennen. 
 
zaterdag 3 oktober

Kosten: 15 euro
Tijd: 9.30 - 11.00 uur


Deze workshop wordt gegeven door Sjef Vermeer.

Je bent van harte welkom!
Wel graag even aanmelden via  hallo@mindfulnesscentrumbrabant.nl


Voor wie meer wil lezen over de workshop en onze mindfullness trainingen? Klik op de de link naar Mindfulness Centrum Brabant.

Klank ontspanning
Wat heerlijk dat ook deze workshop weer van start kan gaan!
Een doel van klankontspanning is om je hele lichaam te ontspannen, je hoofd leeg maken, bewust te worden van je lichaam, verbinding met jezelf te maken en uiteindelijk beter te kunnen slapen.

Bij een klankontspanning zit of ligt je op een matrasje. Terwijl je zit of ligt worden er subtiele akoestische klanken gespeeld die van verschillende instrumenten komen zoals  de gong-drum, verschillende klankschalen, de native flûte, ratels, de sjamanendrum en ook de stem. Deze instrumenten brengen trillingen voort die vervolgens uw lichaam in beweging zetten door het te laten trillen. Door gebruik te maken van verschillende instrumenten kunnen je verschillende lagen in uw lichaam bereiken. Het is net als een steen die in het water wordt gegooid.  Uw lichaam bestaat ten slotte voor 70 à 80% uit water. De trillingen worden zo door het lichaam doorgegeven naar alle cellen. De klankontspanning wordt afgesloten met thee en iets lekkers. Even rustig samen zijn om daarna ontspannen naar huis te gaan.

Laat je meevoeren door de heerlijke klanken en ontspan je lichaam en geest. 

Elke eerste zondag van de maand

6 september 2020

Tijd: 11:15 - 12:45

Kosten: 15,00 

Opgeven via: 
 
toon@toonenontspanning.nl

Workshops op maat
Wij bieden maatwerk workshops yoga en meditatie aan op locatie. Wat zijn uw wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ten denken aan:
* Kinderyoga op scholen voor kinderen en of  ter inspiratie van de leerkrachten.
* Mindfullness trainingen voor teams en kinderen.
* Teambuilding - teamdagen
Teambijeenkomsten vragen soms om een break. Yoga en of meditatie is daar heel geschikt voor. Mensen vinden het heerlijke om even met hun lijf bezig te zijn lekker door te bewegen. Vergaderingen verlopen effectiever en met meer concentratie na een moment van yoga en ontspanningsoefeningen.
* Tijdens retreats kunnen wij yoga, meditatie en mindfullness verzorgen.
* We bieden ook ook ander beweging en outdoor activiteiten. Zoals mindfull wandelingen, yoga en running, bos yoga en nog veel meer.
* Kijk ook op deze pagina voor onze kok die gezonden lunches,  workshops, catering of picknicks verzorgt. 

Kleurrijke catering & kok voor retreats

Vegetarische koken met verse ingrediënten van het land. Je gasten verwennen met gezonde toegankelijke en kleurrijke maaltijden. Er is van alles mogelijk en veel bespreekbaar. Mirjam is leerkracht, organisator en vegetarisch kok.
Een greep uit de mogelijkheden:
* Koken op scholen en aan groepen kinderen.
*Wilt u tijdens een retreat, weekeindje weg, bedrijfsuitje een vegetarisch kok meenemen? 
* Of bent u op zoek naar gezonde catering die met liefde en aandacht prachtige kleurrijke gerechten op tafel zet? Of een thuiskok tijdens een feestje?
* Misschien wilt u een praktische workshop volgen over vegetarisch/gluten vrij (of iets anders) koken. Dit kan met een groepje van 8 deelnemers of meer.
* Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen aan praktische alledaagse recepten volgens jouw dieet?

Wij werken samen met een opgeleide en ervaren freelance kok. Dit kan evt. ook een mooie combi zijn met een yoga of meditatie les.

Ook kookbegeleiding bij ziekte, voedingsadvies en diëtiek behoort tot de mogelijkheden. 

Voor meer info 06-43036999 of
www.groenedingen.com