Om de zoveel tijd verschijnt er een Blog van onze docenten of leden.
Het blog wordt vanuit het dagelijks leven geschreven.

We schrijven over wat leeft in het centrum, bij ons zelf of elders in de wereld.

Veel leesplezier!

Het was ergens in november. Mijn leven stond totaal op zijn kop. Iemand gaf me de tip om eens na te denken om yoga te gaan doen. 

Ik dacht yoga, is dat wel iets voor mij? Toch besloot ik om eens rond te gaan kijken waar ik een yoga proef les kon volgen. Ik belde wat rond in de buurt. Na een aantal telefoontjes bij diverse yoga scholen kreeg ik Corrie aan de telefoon van Centrum Silentio. Zij luisterde ECHT naar mijn verhaal en gaf me meteen een goed en veilig gevoel. Na een fijn gesprek van minstens een half uur was ik overtuigd om bij Centrum Silentio een proefles te gaan volgen. 

Zenuwachtig ging ik naar mijn eerste les. Ik liet het gebeuren en het voelde goed. Na deze les besloot ik nog een keer te gaan. Super fijn vond ik het dat ik niet meteen een abonnement af moest sluiten. Daar was ik op dat moment echt niet klaar voor. Alles was goed, ik kon komen wanneer ik wilde, op de dag dat ik wilde, in de ochtend of in de avond, maakte niet uit. 1 x in de week of vaker, of soms helemaal niet. Geen druk! 
Een strippenkaart van 5 lessen was voor mij de uitkomst. Verschillende docenten en verschillende soorten lessen, zelf kijken wat het beste bij je past. Ideaal als je het even niet zo goed weet. Zo begon mijn verkenningstocht met yoga. 

Nog steeds ben ik Corrie dankbaar voor dat ene telefoongesprek. Vraag jij je af of yoga iets voor jou is….? Dan is mijn advies… twijfel niet en probeer een les bij Centrum Silentio in Diessen. Je zult er geen spijt van krijgen !

Li